Rent a car Bucuresti Otopeni

  • Home / Rent a car Bucuresti Otopeni

Rent a car Bucuresti Otopeni – Vezi ce Beneficii Primesti

LIVRARE AUTOTURISM

GRATUIT Oferim livrarea autoturismului la aeroport sau alta orice alta locatie.

KM NELIMITATI

GRATUIT Toate autoturismele noastre pot fi utilizate de catre clienti fara limita de kilometri.

ASIGURARE RCA

GRATUIT Fiecare autoturism din parcul nostru se livreaza cu asigurare RCA valabila.

SOFER SECUNDAR

GRATUIT Va punem la dispozitie in mod gratuit, al doilea sofer, pe toata perioada contractuala.

ASIGURARE COMPLETA

GRATUIT Se va asigura contractual asigurare CASCO, persoane si bagaje

ROVINIETA & TAXA DE DRUM

GRATUIT Fiecare client primeste gratuit rovinieta sau taxa de drum

SCAUN COPIL

GRATUIT Oferim scaun auto pentru copii gratuit pentru  siguranta

GPS & TELEFON MOBIL

GRATUIT GPS sau telefon mobil cu cartela sim

Rent a car Bucuresti Otopeni prin expert-inchirieriauto.ro

rent a car bucuresti otopeniCompania noastra va propune oferte excelente in ceea ce privesc serviciile de rent a car Bucuresti Otopeni , ceea ce inseamna ca in perioada imediat urmatoare veti avea posibilitatea de a beneficia de cele mai bune mijloace de transport. Indiferent de masina dorita de dumneavoastra, parcul auto pe care il detinem poate oferi solutii de calitate. Un alt aspect ce ne deosebeste de celelalte companii de profil este reprezentat de atentia pentru clienti pe care o avem, ceea ce inseamna ca odata ce ne veti contacta va punem la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie. Serviciile pe care le oferim pot veni in ajutorul dumneavoastra, indiferent daca veti avea nevoie de o masina in scop turistic sau pentru a calatori in interes de serviciu. Preturile pe care le oferim pentru masinile inchiriate incep de la 6 si sunt cat se poate de avantajoase in raport cu beneficiile propuse si in comparatie cu firmele concurente. Veti avea posibilitatea de a verifica acest lucru imediat ce veti lua legatura cu noi pentru a va oferi o masina. Pe de alta parte, masinile pe care le oferim spre inchiriere sunt mereu cat se poate de sigure si performante, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa va faceti probleme din acest punct de vedere.

Servicii de rent a car Bucuresti Otopeni cu masini sigure, pe alese si la preturi fara concurenta

telefon masini de inchiriatColaborand cu compania noastra de rent a car Bucuresti Otopeni , veti gasi exact masina de care aveti nevoie, indiferent daca veti dori o masina compacta, intermediara, luxoasa, sau de tipul jeep-urilor. La noi veti gasi mereu masinile de care aveti nevoie pentru un transport cat se poate de eficient. Puteti inchiria masinile propuse pentru perioade scurte de timp, iar in cazul in care veti opta pentru inchirierea lor pentru o perioada mai indelungata, atunci puteti avea parte de unele reduceri semnificative. Masinile pe care le propunem spre inchiriere vor satisface mereu toate gusturile si pretentiile clientilor. Spunem acest lucru deoarece ne straduim mereu sa punem la dispozitia clientilor toate elementele de care acestia au nevoie pentru a calatori in cele mai bune conditii. Pe de alta parte masinile sunt asigurate si au reviziile tehnice facute la zi, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste siguranta.

Servicii de rent a car Bucuresti Otopeni pentru evenimente deosebite

Puteti lua in calcul serviciile pe care le oferim si in cazul in care urmeaza sa participati la un eveniment important si veti dori ca aparitia dumneavoastra sa fie una de gala. In aceste conditii, puteti opta pentru o masina de lux, ce va poate pune mereu la dispozitie toate beneficiile de care aveti nevoie pentru a calatori sigur si eficient. Pe de alta parte, serviciile pe care le propunem vor fi mereu potrivite pentru omul modern, ce isi doreste libertate de miscare. Astfel, masinile oferite spre inchiriere sunt eficiente si rapide, iar costurile de transport sunt foarte avantajoase. Pentru a afla informatii complete despre tot ceea ce va putem oferi ne puteti contacta si va vom raspunde la toate intrebarile pe care le aveti. Cu siguranta veti gasi in cadrul companiei noastre tot ceea ce va intereseaza, referitor la posibilitatile de inchiriere a unor masini ce nu vor lasa niciodata de dorit din punct de vedere a eficiente si al confortului.

Pentru a face o rezervare sau pentru a cere informatii suplimentare referitor la serviciile noastre de rent a car Bucuresti Otopeni  puteti accesa acest link puteti suna la unul din telefoanele 0722422599 / 0754422599

Automobile  Expert SRL – Inchirieri Auto Bucuresti

B-dul Iuliu Maniu, nr. 7,

Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5,

Bucuresti 061072, Romania

Telefon 0754422599

Call Now Button