Conditii inchirieri auto

 • Home / Conditii inchirieri auto

CONDITII INCHIRIERI AUTO

CONDITII INCHIRIERI AUTO IN BUCURESTI SI OTOPENI AEROPORT

Conditii inchirieri auto pentru toti clientii nostri care doresc sa beneficieze de serviciile noastre de inchirieri auto , acestia trebuie sa respecte si sa accepte aceste conditiile ce vor fi specificate de mai jos si se vor regasii si in contract inchirieri auto , sa inteleaga si sa-si dea acordul cu privire la conditiile prezentate in Contractul de inchirieri auto .

conditii inchirieri auto

1) Varsta minima obligatorie conform contract inchirieri auto

Clientii care fac comanda si care vor conduce masina, vor fi si persoanele care semneaza contractul si care va trebui sa respecte aceste conditii de inchiriere auto.

 • Clientul trebuie sa indeplineasca cumulative urmatoarele conditii : varsta minima obligatorie  este de 25 de ani impliniti ;
 • sa dovedeasca ca este titularul unui permis de conducere valabil ;
 • sa fi obtinut permisul de conducere de minim 3 ani .

Aceste conditii sunt obligatorii iar in cazul in care nu sunt indeplinite cumulative, contractul de inchiriere auto nu se va incheia.

 

2) Conditii de Plata in cazul unei inchirieri auto

Platile pentru serviciile de inchirieri sunt exprimate in moneda euro, contin TVA-ul,  asigurarile necesare si rovinieta romaneasca.

Achitarea contravalorii pentru serviciile de inchirieri auto se face inainte de preluarea masinii pentru toata perioada stipulata in contractul de inchiriere.

Achitarea contractului se poate  face attain moneda euro sau in lei, la cursul BNR valabil in ziua in care se va efectueaza plata.

 

3) Conditii inchirieri auto : Predarea – Primirea

Predarea – Primirea si unei masini de inchiriat se face conform cu contractul de inchiriere:

 • la locul, data si ora stabilita in momentul confirmarii comenzii clientului.
 • Daca predarea / primirea masinii se face pe raza Bucurestiului, sau la unul din aeroporturile Otopeni sau Baneasa in intervalul orar: 09.00-17.00 nu se vor percep taxe de predare.
 • In conditiile in care se clientul doreste masina  pentru intervalul orar 17.00-09.00 acesta va plati suplimentar 10 €.

Predarea – Primirea masinii solicitate prin serviciul masini de inchiriat Bucuresti se poate efectua si in alte localitati din Romania in urma unei intelegeri prealabile intre firma de inchirieri masinii si client, pentru care se va plati o taxa stabilita si a unor conditii acceptate de ambele parti.

Masini de inchiriat Bucuresti va preda clientului autoturismul in cele mai  bune conditii , iar toate detaliile cu privire la conditiile de prezentare vor fi trecute in contract. Clientul se obliga prin semnarea contractului de masini de inchiriat sa inapoieze masina in aceleasi conditii bune, impreuna cu toata documentatia ce i-a fost pusa la dispozitie, celelalte bunuri din dotarea masinii, la locul, data si ora fixate in contractul de masini de inchiriat.

In conditiile in care din cauze neprevazute este vorba de o intarziere anuntata de pana la 1 ora fata de cea inscrisa in contractul de masini de inchiriat semnat, nu vor fi percepute taxe suplimentare. Daca masina de inchiriat va fi predata cu o intarziere mai mica de 3 ore fata de cea inscrisa in contract,  va fi perceputa o taxa suplimentara egala cu inchirierea unei masinii pentru o jumatate de zi. In cazul in care intarzierea este mai mare de trei ore se va percepe  o plata suplimentara, suma echivalenta cu a unei zile de inchirieri masini.

La sfarsitul contractului de inchirieri masini, respectivul document devine nul in conditiile in care detinatorul masinii de inchiriat si clientul nu mai doresc prelungirea contractului.

Daca la data si ora expirarii contractului de inchirieri masini, autoturismul nu este predat in conditiile prevazute, firma de inchirieri masini isi rezerva dreptul de a declara autoturismul furat la politie, fiind indeplinite elementele constitutive ale infractiunii.

 

4) Conditiile in care vor fi utilizate masinile

Prin semnarea contractului de masini de inchiriat, beneficiarul se obliga sa respecte cu strictete conditiile privind legile in vigoare privind circulatia pe drumurile publice.

Iata cateva reguli pe care clientul trebuie sa le respecte: a) nu va folosi masinile de inchiriat pentru a participa la curse sau pentru efectuarea unor teste, sa tracteze sau sa impinga alte autovehicule; b) va circula strict pe drumurile destinate circulatiei rutiere si care sunt marcate corespunzator; c) se interzice circulatia pe drumuri accidentate, desfundate sau inchise pentru circulatie rutiera; d) va conduce preventiv, ferindu-se de accidente; e) va folosi masina de inchiriat in concordanta cu instructiunile de folosire impuse de producatorul acestuia; f) nu va folosi masina sub nici o forma pentru transport marfa si nu o va supraincarca; g) va fi atent sa nu lase cheile in contact, usile masinii, geamurile sau portbagajul acesteiadeschise.

In contractul de masini de inchiriat se stipuleaza ca solicitantul masinii de inchiriat sa urmareasca indicatoarele de bord, iar in cazul in care apar probleme, anomalii sau alte defectiuni de functionare, sa ia legatura imediat cu proprietarul masinii de inchiriat, respectiv Firma de inchirieri auto « EXPERT . Daca se impune efectuarea de  reparatii, acestea  se vor face numai in unitati auto autorizate, numai cu acordul si conform mentiunilor proprietarului masinii. Platile serviciilor prestate pentru reparatii vor fi suportate de catre persoana ce a folosit masina de inchiriat, contravaloarea serviciilor fiind returnata de proprietarul masinii in baza unei chitante eliberata pe numele persoanei care a folosit masina de inchiriat.

Nerespectarea conditiilor stipulate in regulamentul de inchiriere a masinii, atrage dupa sine plata in totalitate a cheltuielilor pentru remedierea defectiunii de catre clientul ce a semnat contractul de masini de inchiriat.

 

5) Carburant si ulei

Detinatorul masinii de inchiriat, are obligatia sa livreze masina cu rezervorul de carburant plin, masina de inchiriat urmand a fi predate firmei in aceleasi conditii. Carburantul folosit pe timpul inchirierii masinii de catre beneficiar ramane in sarcina acestuia. La predarea masinii de inchiriat, pentru carburantul constatat lipsa si constatat prin idicatorul de bord al masinii se va percepe o penalizare de 1,5 euro/litru.

Uleiul din circuitele masinii, lichidul de parbriz si intretinerea masinii de inchiriat revin in sarcina firmei de masini de inchiriat .

 

6) Asigurarea masinilor de inchiriat Bucuresti

Masina de inchiriat ce face obiectul contractului de inchiriere, este asigurata contra daunelor cauzate altor parti strict pentru perioada de inchiriere mentionata in contractul care a fost semnat si insusit de cele doua parti.

Daca dvs. si masina de inchiriat este implicate in producerea unui accident de circulatie este obligatoriu sa se  anunte proprietarului masinii, sesizare evenimentului la cel mai apropiat organ de politie in vederea stabilirii pagubelor produse si eliberarea actelor de constatare si a autorizatiei pentru  reparatii. Indiferent de imprejurarile in care s-a produs accidentul:  daca sunteti sau nu vinovat;  sunteti sau nu victima;  sunteti singurul autovehicul implicat ;  daca dauna s-a produs in parcare, s-a produs in lipsa dumneavoastra (autor neidentificat) proprietarul masinii trebuie anuntat imediat, respectiv firma de inchirieri masini Expert, la fel si organul de politiei pe raza caruia s-a comis evenimentul. Documentatia ce urmeaza a fi eliberata de politie in aceste cazuri este absolut necesara pentru a se putea beneficia de asigurarea masinii de inchiriat in vederea efectuarii repararii acestuia.

Nerespectarea acestor reguli de catre cel care a inchiriat masina va duce automat la suportarea tuturor cheltuielilor reparatiei de catre aceasta.

 

7) Precizari cu privire la asigurari

Proprietarul, firma de inchirieri masini nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de obiectele lasate sau pierdute in masina inchiriata la data si ora solventei contractului de inchiriere masini.

 

8 ) CONDITII INCHIRIERI AUTO – Jurisdictie

Toate conditiile mentionate in contractul de masini de inchiriat in momentul in care a fost acceptat si semnat, acesta precum si alte intelegeri posibile mai sus mentionate, intra in vigoare imediat la data si ora stabilita in acesta si expira la data si ora predarii masinii de  inchiriat. Orice conflict ce va apare pe timpul desfasurarii contractului de masini de inchiriat va fi solutionat de instantele de judecata competente din Romania.

9) Oferte speciale – Bonificatii !!! Beneficii oferite GRATUIT de Expert inchirieri auto

In perioada 01.10.2017 – 01.05.2018 firma noastra va ofera GRATUIT printre alte servicii si urmatoarele:

 • -sistem de navigatie GPS – GRATUIT pe intreaga perioada contractuala
 • telefon mobil si cartela SIM pe perioada inchirierii – GRATUIT pe intreaga perioada contractuala
 • scaun copil – GRATUIT pe intreaga perioada contractuala

In plus mentinem celelalte GRATUITATI oferite pana in prezent adica :

 • livrarea autoturismului la aeroport sau alta locatie in timpul programului – gratuit
 •  km./ zi nelimitati – gratuit
 • asigurare RCA – gratuit
 • al doilea sofer pe contract – gratuit
 • asigurare Casco, de persoane si bagaje – gratuit
 • rovinieta sau taxa de drum – gratuit

Pentru orice alte informatii sau pentru rezervari puteti apela numarul de telefon 0722422599 sau puteti folosi pagina de contact.

Conditii inchirieri auto

Call Now Button