• Inchirieri auto Bucuresti
  • contact@expert-inchirieriauto.ro
  • 0722.422.599 / 0754.422.599

Inchirieri auto Bucuresti Otopeni

  • Home / Inchirieri auto Bucuresti Otopeni

Inchirieri auto Bucuresti Otopeni

Expert inchirieri auto Bucuresti Otopeni isi desfasoara activitatea in principal pe raza localitatilor Bucuresti si Otopeni , dar in anumite situatii, in functie si de clientii care doresc sa inchirieze autoturisme putem livra masinile de inchiriat si in alte locatii stabilind de comun acord cu clientul clauzele si conditiile inchirierii autoturismului dorit.
inchirieri-auto-bucuresti
Concret in cazul unei inchirieri auto intr-o alta localitate decat Bucuresti se percep suplimentar contravaloarea taxelor de transport necesare intoarcerii agentului nostru in Bucuresti si contravaloarea combustibilului consumat necesar livrarii autoturismului de inchiriat la locatia aleasa de client.
In cazul clientilor care nu au mai inchiriat niciodata de la firma noastra, ne rezervam dreptul; de a percepe o parte din contravaloarea inchirieri auto in avans.

Inchirieri auto Bucuresti fara garantie

Da este adevarat. Noi inchiriem clientilor fideli care au dat dovada ca sunt de buna credinta si care nu au creat probleme de genul returnarii autoturismelor inchiriate lovite sau cu inventarul incomplet, fara a mai percepe garantie la inchirierea unui autoturism.

Inchirieri auto in Bucuresti ieftine

Nu este niciun secret faptul ca avem cele mai mici preturi pentru serviciul de inchirieri auto in Bucuresti. Si ca sa garantam acest lucru suntem dispusi sa va platim de 2 ori diferenta in cazul in care ne prezentati o oferta concreta mai buna din partea altei firme.