Masini de inchiriat Bucuresti

  • Home / Masini de inchiriat Bucuresti

LIVRARE AUTOTURISM

GRATUIT Oferim livrarea autoturismului la aeroport sau alta orice alta locatie.

KM NELIMITATI

GRATUIT  Toate autoturismele noastre pot fi utilizate de catre clienti fara limita de kilometri.

ASIGURARE RCA

GRATUIT Fiecare autoturism din parcul nostru se livreaza cu asigurare RCA valabila.

SOFER SECUNDAR

GRATUIT Va punem la dispozitie in mod gratuit, al doilea sofer, pe toata perioada contractuala.

ASIGURARE COMPLETA

GRATUIT Se va asigura contractual asigurare CASCO, persoane si bagaje.

ROVINIETA & TAXA DE DRUM

GRATUIT Fiecare client primeste gratuit rovinieta sau taxa de drum

SCAUN COPIL

GRATUIT Oferim scaun auto pentru copii gratuit pentru  siguranta

GPS & TELEFON MOBIL

GRATUIT GPS sau telefon mobil cu cartela sim

Masini de inchiriat Bucuresti prin expert-inchirieriauto.ro

telefon masini de inchiriatOptand pentru firmele ce ofera masini de inchiriat Bucuresti veti avea posibilitatea de a beneficia mereu de cele mai bune conditii de transport. Spunem acest lucru deoarece compania noastra ofera spre inchiriere masini sigure din toate punctele de vedere, verificate la timp si intretinute corect. Pe de alta parte, parcul auto pe care il detinem este mereu modernizat, iar masinile pe care le oferim spre inchiriere sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a calatori eficient. Confortul si flexibilitatea sunt elemenete ce nu vor lasa niciodata de dorit, iar pentru a verifica acest lucru nu trebuie decat sa ne contactati. Va vom pune mereu la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va asigura de faptul ca veti lua deciziile potrivite .

Masini de inchiriat Bucuresti – Pentru firme si afaceri

Cu siguranta orice persoana moderna are nevoie de cele mai bune conditii de transport mai ales in cazul in care activeaza in domeniul afacerilor. Serviciile pe care le oferim sunt cat se poate de potrivite in acest sens, deoarece va masini de inchiriat bucuresti pentru firmeofera posibilitatea de a calatori rapid si eficient. In acest sens, nu va mai trebui sa va faceti niciodata probleme in ceea ce priveste calatoria, deoarece veti ajunge mereu la timp in locatiile dorite. Va putem propune cele mai bune solutii pentru transport, iar in parcul auto pe care il detinem veti gasi mereu ceea ce va intereseaza. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca flota de masini de inchiriat Bucuresti este una cat se poate de diversificata, printre care puteti regasi modelele dorite. Astfel, puteti pleca in calatoriile dorite, beneficiind de servicii complete, indiferent daca veti pleca in vacanta sau veti dori doar sa calatoriti in interiorul unui oras.

 

In alta ordine de idei, putem spune ca va propunem o oferta diversificata in ceea ce priveste inchirierea unei masini, pentru a gasi in permanenta ceea ce va intereseaza. Astfel, la noi puteti gasi mereu autoturisme noi, de clasa mini sau mari, ce nu vor lasa de dorit din punct de vedere al confortului. Pe de alta parte, va putem oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a va asigura ca luati decizia potrivita. In acest sens, nu trebuie decat sa ne expuneti cerintele pe care le aveti, dupa care noi va vom propune cele mai eficiente solutii. Masinile noastre sunt mereu intretinute corect, ceea ce inseamna ca exista un risc foarte scazut in ceea ce priveste aparitia unor defectiuni. Pe de alta parte, sunt asigurate impotriva accidentelor si a furturilor.

O alta chestiune importanta ce ne recomanda pentru o eventuala colaborare cu dumneavoastra este legata de experienta pe care o avem in acest domeniu. Datorita acestui aspect va putem asigura de faptul ca veti primi din partea noastra cele mai bune servicii. Dispunem de angajati specializati in acest domeniu, ce va pot oferi mereu toate informatiile si detaliile pe care le doriti, ceea ce inseamna ca puteti opta pentru o eventuala colaborare cu incredere. Pe de alta parte, am reusit sa ne impunem pe piata acestor servicii si ca urmare a faptului ca oferim clientilor o calitate superioara pentru servicii. De asemenea suntem mereu atenti la cerintele si opiniile acestora pentru a le oferi exact serviciile dorite.

Daca vrei sa apelezi la o firma ce ofera masini de inchiriat Bucuresti o poti face sunand la telefon 0722422599 sau accesand pagina de contact.

Automobile  Expert SRL – Inchirieri Auto Bucuresti

B-dul Iuliu Maniu, nr. 7,

Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5,

Bucuresti 061072, Romania

Telefon 0754422599

Call Now Button