rent a car bucuresti ieftin

  • Home / rent a car bucuresti ieftin

Rent a car Bucuresti ieftin – www.expert-inchirieriauto.ro

LIVRARE AUTOTURISM

GRATUIT Oferim livrarea autoturismului la aeroport sau alta orice alta locatie.

KM NELIMITATI

GRATUIT Toate autoturismele noastre pot fi utilizate de catre clienti fara limita de kilometri

ASIGURARE RCA

GRATUIT Fiecare autoturism din parcul nostru se livreaza cu asigurare RCA valabila

SOFER SECUNDAR

GRATUIT Va punem la dispozitie in mod gratuit, al doilea sofer, pe toata perioada contactuala

ASIGURARE COMPLETA

GRATUIT Se va asigura contractul asigurare CASCO, persoane si bagaje

ROVINIETA & TAXA DE DRUM

GRATUIT Fiecare client primeste gratuit rovinieta sau taxa de drum

SCAUN COPIL

GRATUIT Oferim scaun auto pentru copii gratuit pentru siguranta

GPS & TELEFON MOBIL

GRATUIT GPS sau telefon mobil cu cartela sim

In cazul in care veti alege serviciile de rent a car Bucuresti ieftin, veti avea posibilitatea de a calatori mereu in conditii optime. Veti avea la dispozitie avantaje multiple precum eficienta si flexibilitate in transport.

Insa, pentru a va convinge de faptul ca veti lua decizia potrivita in ceea ce priveste colaborarea, este indicat sa alegeti o companie specializata in acest domeniu. Nu este foarte dificil sa faceti acest lucru, mai ales in cazul in care va veti informa inainte de a lua decizia finala.

Rent a car Bucuresti ieftin – raport excelent calitate-pret

O companie specializata in acest domeniu ce poate oferi mereu servicii de o calitate superioara este Automobile Expert. Aceasta companie va propune mereu un raport excelent calitate-pret. Cu siguranta veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce ofera aceasta companie de inchirieri auto din Bucuresti.

Pentru a afla parerile persoanelor ce au colaborat deja cu aceasta companie ce ofera servicii de rent a car Bucuresti ieftin, este indicat sa accesati https://www.expert-inchirieriauto.ro/impresii-clienti/.

Tinand cont de parerile persoanelor ce au colaborat deja cu aceasta companie veti avea ocazia de a lua decizia potrivita. In cazul in care veti colabora cu Automobile Expert veti avea la dispozitie posibilitatea de a opta si pentru alte servicii.

In aceste conditii putem aminti de inchirieri auto cu sofer, transferul de persoane la aeroport, sau inchirierile auto pe termen lung. Preturile serviciilor de rent a car Bucuresti propuse de aceasta companie va ofera posibilitatea de a calatori mereu ieftin si eficient.

Veti gasi la Automobile Expert, exact ceea ce va intereseaza, iar avantajele propuse de catre aceasta companie sunt multiple. Spunem acest lucru deoarece veti avea mereu la dispozitie servicii avantajoase in ceea ce priveste pretul si calitatea. De asemenea, confortul masinilor inchiriate nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

Daca sunteti in cautarea unor servicii de rent a car Bucuresti ieftin si veti dori sa colaborati cu Automobile Expert, veti avea la dispozitie posibilitati multiple.

Clasele de masini puse la dispozitie de catre aceasta companie sunt multiple, ceea ce inseamna ca puteti opta pentru o masina de clasa mini, medie, mare sau de lux.

Indiferent de deciziile pe care le veti lua, veti avea siguranta faptului ca masina aleasa este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Masinile de clasa mini sunt ideale in cazul in care veti calatori in interiorul unui oras. Masinile medii sau mari sunt potrivite pentru calatoriile mai lungi sau vacante, iar masinile de lux, va ofera ocazia de a beneficia mereu de extravaganta dorita.

Automobile Expert va pune la dispozitie o gama variata de masini printre care putem aminti VW Passat, VW Touareg, VW Up, Dacia Lodgy, Dacia Duster, Dacia Logan, Renault Clion, Chevrolet, etc.

Indiferent de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste transportul, aceasta companie va poate pune mereu la dispozitie serviciile de care aveti nevoie. In cazul in care nu stiti care ar fi cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra, atunci reprezentantii acestei companii va ofera solutia ideala.

Tot ceea ce trebuie sa faceti in acest sens, este sa expuneti necesitatile pe care le aveti, iar in perioada urmatoare veti primi cea mai potrivita oferta.
Acest lucru se intampla si ca urmare a faptului ca Automobile Expert reprezinta mereu o companie orientata catre client. Aceasta companie se poate adapta in functie de cererile si necesitatile clientilor.

Avand in vedere acest lucru, atunci veti primi o oferta speciala in functie de bugetul de care dispuneti.

Pentru a afla detalii si informatii complete despre preturile si tarifele de inchiriere, atunci este indicat sa intrati pe https://www.expert-inchirieriauto.ro/preturi/.

Bineinteles in cazul in care aveti unele nelamuriri referitor la tarifele pentru aceste servicii, este indicat sa luati legatura cu reprezentatii acestei companii.

In ceea ce priveste inchirierea unei masini, este indicat sa tineti cont si de faptul ca urmeaza sa platiti o garantie returnabila la final de contract.
Exista si modalitatea de a plati o franciza in locul acestei garantii. Automobile Expert va ofera posibilitatea de a primi diferenta inapoi in cazul in care veti gasi in alta parte servicii de acelasi tip mai ieftine.

Cu siguranta acum sunteti interesati de modalitatile de rezervare a unei masini. In acest sens, putem spune ca lucrurile sunt destul de simple si aveti ocazia de a face o rezervare online, telefonic sau pe adresa de email.

In cazul in care veti dori sa trimite-ti un email companiei Automobile Expert, atunci este indicat sa utilizati adresa: contact@expert-inchirieriauto.ro.

Pe de alta parte, aveti ocazia de a utiliza formularul de rezervare de pe expert-inchirieriauto.ro.

Utilizand acest formular de rezervare, veti avea sansa de a profita de o modalitate foarte simpla de rezervare. Exista de asemenea, anumite conditii in ceea ce priveste rezervarea unei masini, fiind indicat sa tineti cont de acestea pentru a lua deciziile potrivite.

Printre aceste conditii putem sune ca persoana ce va dori sa inchirieze o masina de la Automobile Expert, trebuie sa aibe varsta de 25 de ani implinita. Apoi, este indicat sa dovedeasca faptul ca este titularul unui permis de conducere valabil, obtinut cu minim 5 ani inainte.

Avand in vedere aceste chestiuni, veti avea ocazia de a beneficia de serviciile de rent a car Bucuresti ieftin, ce nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste calitate.

Beneficiile oferite de Automobile Expert va ofera sansa de a calatori mereu in cele mai bune conditii.
Totodata, printre beneficiile oferite de catre aceasta companie putem aminti si faptul ca veti avea la dispozitie un numar nelimitat de kilometri GRATUIT. Astfel, aveti posibilitatea de a circula fara restrictie in ceea ce priveste numarul de kilometri.

In ceea ce priveste inchirierea unei masini, este indicat sa fiti atenti la compania cu care veti colabora.
Exista companii cu costuri si taxe ascunse si va trebui sa le evitati pentru a nu avea surprize neplacute. Insa in cazul in care veti colabora cu Automobile Expert, veti avea ocazia de a primi cele mai bune servicii, fara a va mai face probleme legate de acest aspect.

In cazul in care veti utiliza urmatoarele date de contact, atunci veti lua legatura cu o companie specializata in acest domeniu ce ofera servicii de rent a car Bucuresti ieftin:

Automobile Expert SRL
Adresa: B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, București 061072
Telefon: 0754 422 599

Call Now Button