• Inchirieri auto Bucuresti
  • contact@expert-inchirieriauto.ro
  • 0722.422.599 / 0754.422.599

Inchirieri masini Otopeni

  • Home / Inchirieri masini Otopeni

LIVRARE AUTOTURISM

GRATUIT Oferim livrarea autoturismului la aeroport sau alta orice alta locatie.

KM NELIMITATI

GRATUIT Toate autoturismele noastre pot fi utilizate de catre clienti fara limita de kilometri.

ASIGURARE RCA

GRATUIT Fiecare autoturism din parcul nostru se livreaza cu asigurare RCA valabila.

SOFER SECUNDAR

GRATUIT Va punem la dispozitie in mod gratuit, al doilea sofer, pe toata perioada contractuala.

ASIGURARE COMPLETA

GRATUIT Se va asigura contractual asigurare CASCO, persoane si bagaje

ROVINIETA & TAXA DE DRUM

GRATUIT Fiecare client primeste gratuit rovinieta sau taxa de drum

SCAUN COPIL

GRATUIT Oferim scaun auto pentru copii gratuit pentru  siguranta

GPS & TELEFON MOBIL

GRATUIT GPS sau telefon mobil cu cartela sim

Inchirieri masini Otopeni Aeroport

Serviciile de inchirieri masini Otopeni pe care le oferim pot veni in ajutorul dumneavoastra in momentul in care veti necesita servicii prompte pentru a calatori in cele mai bune conditii.

Cu siguranta veti fi multumiti de tot ceea ce puteti primi din partea companiei pe care o reprezentam, deoarece respectul pentru clienti este pe primul loc.

inchirieri masini otopeniAstfel, putem spune ca suntem compania potrivita pentru dumneavoastra, in situatiile in care veti dori servicii de calitate si ireprosabile, deoarece investim mereu in acest lucru. Avem experienta necesara in acest domeniu pentru a va propune mereu calitatea dorita.

Pe de alta parte, suntem in masura sa oferim o gama variata de servicii si veti gasi in cadrul flotei noastre cele mai potrivite masini pentru calatoriile pe care le veti efectua. In aceste conditii, veti gasi cu siguranta o masina adaptata nevoilor dumneavoastra.

In plus, daca nu stiti sigur ce este mai potrivit pentru calatoria pe care o veti efectua, atunci noi va putem oferi cea mai potrivita solutie.

Optand pentru serviciile de inchirieri masini Otopeni pe care le oferim, veti avea mereu la dispozitie libertatea de miscare dorita. Astfel, nu va mai trebui sa calatoriti cu mijloace de transport ineficiente care vor lasa mereu de dorit din punct de vedere al confortul.

De asemenea, utilizand serviciile companiei noastre, va puteti asigura de faptul ca veti ajunge mereu la timp in locatiile dorite, fara a mai intarzia. Noi va putem astepta cu masina in parcarea aeroportului, dupa care veti avea ocazia de a ajunge in timp util in locatiile dorite.

Nu va mai trebui sa asteptati deloc, deoarece odata ce ati ajuns la destinatie cu avionul, veti avea la dispozitie cel mai eficient mijloc de transport pentru a ajunge acolo unde dorit.

Transportul masinii in parcarea aeroportului este gratis, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa platiti nici un ban in plus, pentru a primi masina acolo unde doriti.

Preturile pe care le propune compania noastra pentru inchirieri masini Otopeni

inchirieri masini otopeni preturiReferitor la preturile pe care le propune compania noastra, putem spune ca sunt foarte competitive cu ceea ce exista in prezent pe piata serviciilor de acest tip. Spunem acest lucru deoarece veti avea ocazia de a inchiria mereu o masina la un pret foarte avantajos.

Pentru ca acest lucru sa se intample, nu trebuie decat sa ne contactati pentru a va propune o oferta de servicii ce se incadreaza perfect in bugetul dumneavoastra.

Optand pentru serviciile noastre de inchirieri masini Otopeni atunci veti avea ocazia de a beneficia de oferte foarte bune, mai ales in situatiile in care perioada de inchiriere va fi una mai lunga.

Va punem mereu la dispozitie, masini dotate cu echipamente moderne de ultima generatie ce pot oferi mereu un plus de siguranta si confort. Astfel, prin serviciile pe care le oferim, veti dispune mereu de toate elementele necesare pentru a calatori eficient.

Pe de alta parte, autoturismele oferite spre inchiriere sunt echipate corespunzator cu anvelope, indiferent de sezon. De asemenea, masinile sunt verificate periodic si intretinute corespunzator pentru a va oferi siguranta de care aveti nevoie.

Astfel, nu ramane decat sa ne contactati pentru a va oferi servicii eficiente, flexibile si care nu vor lasa niciodata de dorit din punct de vedere a confortului, beneficieaza de inchirieri masini Otopeni

inchirieri masini otopeni

Automobile Expert SRL

B-dul Iuliu Maniu, nr. 7,

Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5,

Bucuresti 061072, Romania

0754422599

Summary
Inchirieri masini Bucuresti
Service Type
Inchirieri masini Bucuresti
Provider Name
Automobile Expert SRL,
B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5,București,Sector 6-061072,
Telephone No.0754422599
Area
Bucuresti Otopeni
Description
Inchirieri masini bucuresti ieftine incepand de la 8 euro/zi cu livrare gratuita plus multe alte beneficii. Intra ACUM si vezi toate ofertele noastre
Call Now Button