• Despre noi
  inchirieri-auto-2

  inchirieri auto

  Expert inchirieri auto Bucuresti, este un brand care apartine companiei Automobile Expert SRL, firma cu capital 100% Romanesc, si reprezinta unul din proiectele de succes ale firmei noastre. Activitatea de baza a firmei noastre, este de a oferi servicii si masini de inchiriat in Bucuresti la tarife fara concurenta, de cea mai inalta calitate, si care va asigura ca din moment ce ati ajuns pe site-ul expert-inchirieriauto.ro nu veti mai avea nevoie de serviciile  altor firme de inchirieri auto si veti ireveni si cu alte ocazii pentru a va bucura de calitatea si de tarifele mici la serviciile pe care firma noastra de inchirieri auto le ofera. Partenerii nostrii pe care ne bazam sunt Rotary transport marfa in Bucuresti si in tara si casa de amanet Cashbook care ofera serviciul de Amanet telefoane Bucuresti

  » Masini de inchiriat Bucuresti – Servicii de cea mai buna calitate

  Asa cum aminteam in randurile precedente, oferim servicii de cea mai buna calitate iar tarifele sunt printre cele mai mici, tarife pe care le aplicam cand oferim masini de inchiriat in Bucuresti . Flota noastra auto din Bucuresti, cuprindei o gama ampla de masini de inchiriat, incepand cu clasa mica si pana la masini din gama de lux. Marci auto consacrate precum  Renault Fluence sau Dacia Logan sunt cu plinul facut si va asteapta sa le conduceti . Gasim solutii si pentru acei dintre dvs. care nu au inca permis de conducere . Rezolvarea este la noi ! Va oferim masini de inchiriat cu sofer cu tot la dispozitia dvs, la cele mai bune peturi.

  » Inchirieri auto in Bucuresti aeroport Otopeni – Livrarea la aeroport Gratuit

  Pentru rezervarea unei masini de inchiriat avem rugamintea sa accesati site-ul nostru sa efectuati o cautare a masinii pe care o vreti,  in functie de data dorita unde puteti efectua comanda online sau telefonic la nr. 0722422599 0723566678, prin mail sau fax, in functie de posibilitati. Daca aveti nevoie de masina de inchiriat  pentru o perioada ce depaseste 30 zile, avem rugamintea sa accesati pagina OFERTE DE INCHIRIERI AUTO PE TERMEN LUNG pentru serviciile pe care le oferim, unde tarifele pentru serviciile de inchirieri masini sunt negociabile si avem convingerea ca oferta noastra va fi cea mai buna si va va multumi .

  Daca doresti informatii suplimentare sau vrei sa faci o rezervare poti suna la 0722422599 sau poti completa formularul de mai jos :

  Marca masina

  Data si ora preluarii
  :

  Locatie preluare

  Data si ora predarii
  :

  Locatie predare

  Nume

  Telefon

  Email